(Android/iOS) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games krāpj lielāku izturību
Feb 3, 2022 12:54:47 GMT
Post by droghandtecwege on Feb 3, 2022 12:54:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
laba spēle
Spēle ir laba, taču nav iespējams pārspēt līmeni, nepārtraukti nepērkot vairāk dimantu un uzlabojumus.
Labi
Laba spēle, bet pārāk daudz papildinājumu. Ir pievienot pēc jebkad līmenī. Konkurentu spēlēs šī nav! Es varu izdzēst spēli šī iemesla dēļ!
Ļoti neērti. Īpaši kreiļiem: šī cilvēku grupa ir pilnībā ignorēta. Daži pieskārieni ir ļoti jutīgi, lai gan jūs neplānojat pieskarties. Tas ir darbs. Daži gluži pretēji, jums ir nepieciešams, bet tas nav reaģējis laikā. Turklāt īpaši izstrādāts, lai maksātu papildus, pretējā gadījumā pāriet uz citu posmu ir gandrīz neiespējami.
Nav slikti, bet papildinājums pēc katra pagrieziena ir tikai vairāk nekā asiņains joks. Pagaidām esmu 3 zvaigznes 22 līmeņos, un man ir 66 asiņainas reklāmas!
Šī ir bijusi lieliska spēle, bet es vēlos, lai tur būtu kā viens restorāns, kuru jūs visu laiku jauninājāt, un šie līmeņi bija kā minispēles?
Spēle apzināti nepārspējama. Pabeigt 3. līmeni nav iespējams bez preču iegādes. Esmu izmantojis daudzus pastiprinātājus, lai pārspētu mēģinājumu un pārspētu to pašu līmeni pagājušajā nedēļā.
😊😊
Tā ir jautra spēle. Mana vienīgā sūdzība ir tāda, ka jūs varējāt padarīt 30-2 līmeni daudz vieglāku un pieņemamu. Es varu iegūt tikai 19 cilvēkus tik īsā laikā, nevis 22
Šī bija laba spēle, bet šī spēle vēlas daudzus atjauninājumus un jauninājumus, un, kad es spēlēju šo spēli, šī spēle bija pārāk daudz karājās. Tāpēc es piešķiru 3 zvaigznes ..Tātad, uzlabojiet šo....
Labs Labs
Reklāmas ir pārāk daudz
Izstrādātājs : Kosan Studio Games · Versija : 1.0 · Kategorija : Arkādes Spēles · Atjaunināt : December 03, 2021 · Prasības : Android 4.4+ · Satura
Forša spele!!!
Student Biryani Cooking Game APK
Pārsteidzoša lieta, un tas neapstājas, nav gandrīz nevienas reklāmas.
Tik daudz reklāmu, kas ir jānoskatās, pirms turpināt atskaņošanu, tāpēc man ir jāizslēdz savienojums, lai turpinātu atskaņošanu, bet pēc dienas ir nepieciešams savienojums, lai atskaņotu, un tagad es nevaru spēlēt bez savienojuma. Kāpēc ir jāskatās reklāmas katrā līmenī, ko sāku? Es tērēju savu laiku, tikai skatoties reklāmas🙄
Tā bija laba spēle, taču tā vienmēr liek jums pirkt vairāk, turpiniet pirkt vairāk klientu, tikai viss pērk, pērc, pērc, un reklāmas nedod jums pietiekami daudz, lai turpinātu spēlēt. Es vienkārši padodos. Esmu pabeidzis šo spēli
Spēle Cooking Sizzle: Master Chef · spēlē tiešsaistē bez maksas
Incredible Jack: Jumping & Running (Offline Games) - spēle ar ...
RESTAURANT GAMES is a category of games for those who like to eat tasty food. If you are interested in knowing how the restaurant business works from the
Lieliska spēle, taču līmeņus pirms jaunas pasaules nav iespējams pārspēt bez pastiprinātājiem
Airport Life 3D
Nav iespējams pārspēt līmeni pat tad, ja viss ir iztērēts. Turklāt pēc katras spēles tiek pieskaitītas 30 sekundes.
Patīk spēle, taču ir gandrīz neiespējami pāriet uz augstākiem līmeņiem, nepērkot pastiprinātājus/dimantus.
Man patīk šī spēle, un es zinu, ka reklāmām ir jābūt no tās, taču pavisam nesen reklāmas tiek pārtrauktas, un tām ir nepieciešams apmēram minūti ilgāks laiks, lai tās tiktu rādītas!!! Ļoti kaitinoši!!! Vai arī reklāma sastingst, tad jāslēdz spēle un jārestartē!!
Man patika spēle, bet reklāma pēc katra līmeņa man to vienkārši sabojāja. Atinstalēta
Šogad vislabākā digitālās ēdienu gatavošanas pieredze būs šī ļoti atkarību izraisošā laika pārvaldības spēle! Iegūstiet sevi īstā gatavošanas trakā. Gatavojiet,
Lieliska izklaide, prasme ir nepieciešama ne tikai lietotņu iegādei.
Pārāk daudz reklāmu. Dažreiz reklāmas to pat nevar aizvērt. Ir jāaizver reklāmas un jārestartē.
Tieši pareizi. Mazas reklāmas. Visi piedzīvojumi.
11 reklāmas, kas ilgst 30 sekundes 10 minūšu laikā. Šīs 5,5 min reklāmas un tikai 4,5 min spēles. Tā vienmēr ir tā pārvērtību reklāma, kurā viņa lūdz savu krāpjošo vīrieti arī viņu nepamest (acu ripināšana). Atinstalēšana, jo tas būtībā ir veids, kā jūs varat pelnīt naudu, skatoties šīs reklāmas, un pretī ir maz spēļu. Šausmīgi un apkaunojoši, ka 10 minūtēs ir tik daudz.
Pārāk daudz reklāmu!!!!!!!!
Pārāk daudz kaitinošu reklāmu. Reklāmas parādīsies katrā līmenī 😤. Tā ir jautri spēlēt, bet reklāmas ir jāsamazina, ja ne izvairīties.