Post by droghandtecwege on Feb 3, 2022 12:48:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Park 2: Horror Clown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστος πόρος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Death Park 2: Horror Clown 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, κάντε το Death Park 3
Προς το παρόν - 4 αστέρια. προέρχομαι από τη δεκαετία του '80. Λατρεύω το silent hill και πολλά άλλα παιχνίδια επιβίωσης/τρόμου/παζλ επίλυσης, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σε παιχνίδια αυτούσια (παίζω σε σκληροπυρηνικά) πρέπει να μετράτε κάθε σφαίρα, κάθε ιατρικό κιτ και κάθε τέρας για να επιβιώσετε, εδώ θα μετράτε τις διαφημίσεις και τα χρήματα που ξοδεύετε σε σφαίρες για να σκοτώσετε τέρατα που αναπαράγονται συνεχώς)) ) Το κύριο θέμα μου ωστόσο είναι η αλλαγή των όπλων. Είναι λάθος για ένα τέτοιο παιχνίδι, όταν η ζωή μου εξαρτάται από τη γρήγορη αλλαγή όπλου.
Το παιχνίδι είναι καλό... Τα γραφικά είναι φοβερά, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις για να ζητήσω υπόδειξη... Και είμαι σίγουρος ότι είναι η αδερφή του Είναι αυτό το τέλος του παιχνιδιού ή θα είναι countinue; Παιχνίδι που με ρωτάει να ενημερώσω αν έκανα αναβάθμιση του παιχνιδιού θα είναι countines;
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό ευχαριστώ
είναι τόσο τρομακτικό που ο φίλος μου κατούρησε το παντελόνι του
Πράξη ακύρωσης os κατεβάστε έντυπο. Συμμαθητές ...
Untitled
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά μεταξύ κάθε επιπέδου θα πρέπει να δούμε AD ή να πληρώσουμε για το επόμενο
Καλό δράμα, τρόμου, θρίλερ
Είναι ένα πολύ καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι
Δίνω 3 αστέρια αυτή τη στιγμή... Κυριολεκτικά μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι όταν έδωσα αυτή τη βαθμολογία. Δεν είμαι αρκετά μακριά για να δώσω ακόμα ένα «καλό» καθοριστικό. Θα με ξανακούσεις.
Τελείως χάσιμο χρόνου παίζοντας αυτό. Πρώτα σκέφτηκα ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να περάσω το επίπεδο 2, η υπόδειξη είναι να πάτε στο μπαλόνι, αλλά όταν έκανα κλικ στο μπαλόνι, μετακινείται μόνο σε σκοτεινό μέρος. Τα γραφικά είναι χειρότερα, πάρα πολλές διαφημίσεις κ.λπ. το χειρότερο παιχνίδι😠😠😠
You are going to read one of the oldest and scariest stories in the world. ... The legend goes that whoever sees the ship will have a death as terrible as
Αυτό είναι το καλύτερο τρομακτικό παιχνίδι Android ποτέ και έχει death park 1 και 2
Λάβετε αυτό το παιχνίδι ... είναι σαν τα παλιά καλά παιχνίδια τρόμου silent hill survival
Εντάξει, εδώ είναι το θέμα...αφού φύγω από το σπίτι υπάρχει ένα νέο τέρας σωστά;; αλλά αυτά τα τέρατα δεν μου επιτίθενται σαν να γνωριζόμαστε χαχαχα, έτσι όλες οι σφαίρες και τα κιτ πρώτων βοηθειών που βρήκα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.. αυτά τα τέρατα δεν μου έβαλαν κανένα δάχτυλο χαχαχα
Σλάσερ ταινία - Βικιπαίδεια
Είναι υπέροχο! Μοιάζει με παιχνίδι για υπολογιστή! Ένα θέμα όμως, δεν μπόρεσα να μπω στο νεκροταφείο; Δεν πρέπει να μπω στο νεκροταφείο ή;
Είμαι Θαυμάστρια αυτονών που είχα τη σκέψη για το ξεκίνημα το πάρκο του θανάτου να γίνει παιχνίδι για όλους τους φαν παιχνιδιών τρόμου Είμαι από τα άτομα που όταν ανακάλυψα το παιχνίδι σκέφτηκα Πως έγινε αυτό και έκανε τόσο καλή δουλειά και πολύ έξυπνες σκέψεις η παρουσίαση όμως φουλ είχε λάθοι και ήταν απλό τι να σκεφτόταν για το 2. Επεισόδιο πως ξέφυγε , αυτό που έκανε να ήταν κάτι άλλο όχι η συνέχεια του 2. πάρκο του θανάτου . Αν πρόσεχαν θα μπορούσαν και Ν1 σε αξιολόγηση
Το παιχνίδι είναι καλό αλλά απεγκαθιστώ το παιχνίδι επειδή τα σφάλματα στην πόρτα του κωδικού στο swerage... Προσπάθησα και προσπάθησα και το πρόβλημα εξακολουθεί να είναι λυπηρό γιατί περνούσα καλά με αυτό
είναι καλό για δυνατούς ανθρώπους που δεν φοβούνται από αυτά τα παιχνίδια, αλλά για μένα το μισώ τόσο πολύ, οπότε αν δεν είσαι δυνατός δεν είναι για σένα 🤡και μισώ τους κλόουν, οπότε αυτό το παιχνίδι δεν είναι για μένα 😖 το πρώτο επίπεδο είναι εύκολο, αλλά θα νιώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά το δεύτερο είναι δύσκολο για μένα και το κάνω εύκολο, οπότε νομίζω ότι δεν θα ξαναπαίξω αυτό το παιχνίδι 🤡 Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που φοβάμαι από τους κλόουν.🙄 αν αγαπάς κλόουν θα τους μισήσεις από αυτό το παιχνίδι 😰 Ελπίζω να σε βοήθησα. αυτό είναι αντίο..
Είναι μοναδικό για φορητές συσκευές.. 😀
Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να πληρώσετε πραγματικά χρήματα για ΟΛΑ, συμπεριλαμβανομένων όπλων, πυρομαχικών και επιπέδων, ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι κάθε λίγα λεπτά λαμβάνετε μια εκπληκτική ειδική προσφορά που κοστίζει πραγματικά χρήματα και καλύπτει την οθόνη σας!!
Αφαιρέστε τις τρύπες στο σπίτι όταν αγγίζουμε το μπαλόνι. Είναι αηδιαστικό και ενοχλητικόζ σε όλους τους τρυποφοβικούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα.
Τελειο
Μόλις το εγκατέστησα και κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Δεν μπορώ καν να μπω στο παιχνίδι. Με διώχνει μόλις κάνω κλικ στο άνοιγμα.
PAIN – Amusement Park (was – £3.99/€4.99 now – £2.39/€2.99) ... Dead Rising 2 – Free Pack – Sports Fan (free) ... Clown Theme ($1.99)
Παιδικό πάρτυ παρουσίασης του βιβλίου "Το παιδί και το ...
Θα ήταν ωραίο αν έμενε ανοιχτό. Συνεχής συντριβή
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό αλλά δεν βοηθούν να βρω χώρο για το επόμενο στάδιο.....Έλυσα όλο το παζλ αλλά δεν βρίσκω κόκκινο μπαλόνι στο 2ο στάδιο......
Η οθόνη μου σκοτεινιάζει ξανά και ξανά... έτσι το πρόβλημα είναι "πώς μπορώ να παίξω το παιχνίδι σωστά;...πριν ξαναπαίξω το παιχνίδι ήταν πολύ ωραία...αλλά αφού προσπαθώ να παίξω ξανά (αφού ολοκληρώσω όλα το κεφάλαιο). σκοτεινιάζει...εννοώ ότι θέλεις να το κάνεις λίγο τρομακτικό πριν, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορώ καν να δω τίποτα..🙋
Ναι, ήταν διασκεδαστικό και τρομακτικό, αλλά γιατί δεν υπάρχει το death park 3;
Γεια σας προγραμματιστές Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι σας αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι τρόμου που έχω παίξει ποτέ πολύ καλό παιχνίδι με ωραία γραφικά και περιμένω πραγματικά ώστε το pakrai αν κάποιος δει αυτήν την κριτική παρακαλώ δώστε βαθμολογία πέντε αστέρων μόνο για μένα και δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι στην ώρα σας θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες με πολύ καλά γραφικά μόνο 132 MB, δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι μία φορά και παρακαλώ και παρακαλώ αφήστε με να κλαίω γρήγορα θέλω να το δοκιμάσω κι αυτό και να ξεκινήσω δουλειά στο death Park 3
Αρκετά αξιοπρεπές παιχνίδι μέχρι στιγμής, καλά γραφικά για κινητά. Οι διαφημίσεις είναι υποφερτές, δεν πληρώνω για να τις αφαιρέσω συνήθως, αλλά είναι ωραίο να μπορούν να παραβλεφθούν σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια με διαφημίσεις
Death Park: Scary Horror Clown. Παιχνίδια. Antarctica 88: Scary Games. Παιχνίδια. Death Park 2: Scary Clown Game. Παιχνίδια.
Φιγούρες δράσης από τον εφιάλτη και την Παρασκευή 13
Συνεχίζει να κολλάει όταν προσπαθώ να φορτώσω ένα αποθηκευμένο παιχνίδι.
Όχι πολύ διασκεδαστικό
Περίμενα τόσο πολύ για το μέρος 2, αλλά απογοητεύτηκα όταν το έπαιξα… καθόλου τρομακτικό.. μισούσα ότι τα τέρατα κατέστρεψαν πραγματικά το παιχνίδι... παραλείψτε τα τέρατα, φαίνονται ανόητα και αηδιαστικά στο παιχνίδι.. έκαναν το παιχνίδι τόσο βαρετό.. κάντε ένα άλλο παιχνίδι χωρίς τέρατα και τον ήχο του κλόουν κάντε το σαν το Death Park 1 παρακαλώ...