Post by droghandtecwege on Feb 3, 2022 12:39:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ számos erőforrást kódol ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Imádom és nincs kamera a szemében a másikba van! Nyugodtan töltsétek le még mindig élek és már 3-éve játszok vele🐹Csak ajánlani tudom! 🐱Szuper játék!
5 csillag szupii kis játék és töltsétek le a My Talking Angela 2 játékot is! Csak mondom NINCS kamera a szemében
FIGYELEM!!!!!Nincs kamera a szemébe higgyétek el nincs kamera a szemébe
A legrosszabb játék valaha! Tele hirdetésekkel!!!! Időpazarlás!
Jó volt játszani... eleinte. Játsszon offline, különben hirdetések jelennek meg az arcán, ami komolyan felborítja a hangulatot. Nem egy beszélő macskával kezdi, mint a PC-s verzió, hanem egy virtuális cicával, akiről gondoskodni kell. Nem egyértelmű, hogyan vészelje át az olyan kezdeti tevékenységeket, mint a fogmosás. A legtöbb móka a „nyílt homokozó” megközelítésben rejlik: például üss néhányszor az arcába.
Ojan mint a talktom csdak kicsit uncsibb
Figyelmeztetés ne töltsd le!.terjedt az a pletyka, hogy ha Angela szemébe nézel, akkor jól lehet az ember, először nem hittem el, de amikor kipróbáltam, igaz volt...2 éve a kishúgom játszva ezzel a játékkal, és egyszer megjelent egy értesítés, hogy ne félj attól, amit igazán hátborzongatónak fogsz tudni. Mindenesetre ne töltsd le a saját biztonságod érdekében
Beszélő Angela letöltés androidra. A My Talking Angela ...
Jo
Ez egy nagy kalap szar.
Jó🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈
De!!!!!!!!!!!!! nincs kamera a szemébe!!! ki találta ki ezt hogy kamera van a szemébe? minden jó játék mindenkinek ajánlom😁😁😁😊😊😊😊😊😃😃😃😄😄😄😅☺😴😴🏪🔰👞👟
a játék nagyon jó 👍 de túl sok a reklám, de rendben van a játék nagyon jó 👍
wow, mint ez a játék, annyira átveheti az evést, és sok móka
Sokan írjátok, hogy kamera van a szemében meg ilyesmi.....meg a fekete autó... De van erre megoldás: Ragasszátok le az első kamerát...ha kérdezi az Angela hogy hol laksz meg ilyesmi....ne válaszolj akkor ezekre....n nem hiszek teljesen benne...de a biztonság kedvéért ajánlom hogy töröljétek le az Angelát....Remélem legjobbtem.....sziasztok!!!
Túl sok hirdetés
Állandóan kidob és lefagy tőle a telefonom!
A nővérem imádja ezt a játékot, még csak három éves. köszönöm
Ez nekünk nem játék!! Nincs játék!!!
Szeretem a játékot, de három csillagot adtam rá, mert néhány hónappal ezelőtt fogat mostam, miközben egy narancssárga "."-t láttam a szemén, és készítettem egy képernyőképet, és rájöttem, hogy a "." egy kamera. 2. Utálom amikor azt mondja, hogy "te ip wa" éjszaka (btw 10 vagyok) évesen és valakit nézek a szemében, de férfi helyett egy kamerás játékot láttam 😊
Èn egyszerűen nem értem meg hogy ha nincs olyan hogy 10000 ékkő akkor miért àrujjàk annyiba a sminket ?! Sokat néztem a reklàmot hogy szerencsekerekezzek de mindig egy ékkőt kapok! Felbosszant ! Ezért adtam kettő csillagot!😡😞😩Nagyon furàn viselkedik amikor fotòzom! Ijesztő!!!!🧐 Olyan mind ha vìrusos lenne szò szerint ! Letöröltem! Amùgy még nincs kamera a szemében!😡😞😩🤮🤮😧😦😟😟😕😟😕🤯 Felbosszant! De jò ruhài vannak amùgy!!💃🧖👯👯🌺🌺💃👯 Még amùgyis mi az hogy kamera van a szemében?
Már Androidra és iOS-re is letölthető a My Talking Tom Friends
Nagyon rosz játèk😠👎💩
Imádom ezt a játékot, és ti ketten csak próbáljátok ki és nézzétek meg biztonságban 😉
Ne töltse le ezt a MEGBESZÉLŐ alkalmazást! Először is, amikor játszottam, sikolyokat hallottam a macska felől, amikor lecsukom a villanyt, hogy a hülye macska Angela aludjon, még mindig fényt látok a szemében, ami azt jelzi, hogy valaki figyel engem. Elmondtam Angelának, hogy hacker, és táncolni kezdett, pedig nem nyúltam a telefonhoz. NE TÖLTSE LE EZT AZ ALKALMAZÁST. A barátaimmal vizsgálatot folytattunk az ilyen típusú alkalmazásokról, és hadd mondjam el, egy napig sem bírtam ki. ALKALMAZÁS MEGBESZÉLÉS!!!!!
Talking Angela - Android alkalmazások
A képeken látható, hogy a szemében van egy kamera és ott még figyelnek senki sem töltse le és félek mert pedofilok
Ez az alkalmazás nagyon fantasztikus. De azért adtam neki 4 csillagot, és nem 5 csillagot, az az oka, amit most elmondok. Szeretem, ahogy eszel, ahogy táncolsz, és játszol, kicsit, amit nem szeretek, az az alvás. Nagyon gyorsan elveszíted az energiádat, és nagyon sok időbe telik, míg alvás közben visszatérsz a teljes állapotodhoz, ha nincs más játékod, vagy valami mást kell csinálni. Ha meg tudnád oldani ezt a problémát, és visszatérne hozzám, az nagyszerű lenne. köszönöm Scarlett
Tetszik
Ez ijesztő, mert az alkalmazás értesítése szerint ne félj attól, amit nem tudsz. Csak fuss! Egy csillagra értékelem
Mindenki totolje le mer a szemibe kamera van és onan figyel eloszor még nem hàrom négy nap mulva
Angeláról beszélni nagyon szórakoztató, de amit utálok ebben a játékban, az az, hogy túl sok hozzá van, és másodszor, amikor összegyűjtöttem a szupersztár sminket, másnap ismét zárva vannak. ezért adtam 3 csillagot ennek a játéknak. Kérlek javítsd ki ezt a játékot, jó lenne, ha kevés hirdetés lenne ebben a játékban, nem sok. A megszerzett szupersztár sminket pedig nem szabad másnap bezárni, mert keményen dolgoztam a sminkért.
Emlékszem, hogy régen ezt játszottam, de amikor a romurákat tereltem, nem hittem benne, ezért letöltöttem, aztán láttam, hogy a romures, ahol igaz, van valaki, aki figyel téged ezen a szemen keresztül, ne töltsd le ezt az alkalmazást
𝒂𝒏𝒈𝒆𝒍𝒂 𝒊𝒔 𝒔𝒐 𝒄𝒖𝒕𝒆 𝒊𝒕𝒔 𝒔𝒐 𝒔𝒐 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒈𝒂𝒎𝒆 𝒑𝒍𝒆𝒂𝒔𝒆 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒊𝒔
ez egy szép és szép és szép játék, pont olyan, mint az én beszélő Tomom, csak nem tudom, miért mondanak rólad hülyeséget az emberek, ez egy teljesen szép játék, ez csak egy játék, amire szüksége van az embernek, ha fel akar nőni valaki
Ez egy játék, amit játszhatsz, ha unatkozol, csodálatos és izgalmas játék, annyira szeretem, hogy ruhát választhatsz neki, megeheted, sminkelheted, táncolhatsz, fogat moshatsz és játszhatsz vele.
Ez szórakoztató, és 5 csillagot adnék. De vannak dolgok, amiket javítani kell. Nem tudok belépni a kártyáimba, az alkalmazás leáll. A hirdetések leállnak és elindulnak. Nagyon frusztráló, ezért jelenleg nem tudom magasabb szintre emelni ezt az alkalmazást.
Nyári Talking Tom Cat Játék Nyomtatás Pamut Gyerek Ruha ...
Ez egy nagyon jó alkalmazás, de a 3 csillagom oka az, hogy az aktatáska minijátékon nem látja a szél irányát, ami megnehezíti az időzítést, amikor jó ledobni őket. Inkább hozd vissza a régi leveleket, amelyek a széllel futnak, mert ez lehetetlen. Köszönöm.
Olyan érzésem van mintha a játékban a macska szemében figyelnének
Imádom ezt a játékot, de Angela Needs to Frozen👸Dress👗👗👗
Ez a játék csodálatos, és ugyanaz, mint egy babának nézni
Nosztalgikus. Régebben játszottam ezzel, amikor anyukám odaadta a telefonját 5 évesen, most már nyilván idősebb vagyok. De aranyos!
My Talking Tom 2 APK legújabb verzió letöltése 2.9.3.1493 ... Alkalmi. Frissítés : November 24, 2021. Követelmények : Android 5.0+. Tartalom Besorolása :.
Kamera 📷 a szemében 👁️? Pfhh, nem veszem be 😏 mivelhogy több mint 8 éve játszom vele, és tádáá ✨ minden testrészem 👂👃🦵🤲 megvan. Amúgy naon szeretem 🤗
Az montak nekem hogy ha sokat bogdosod akkor latszik a kamera😣
Nagyon cuki a macsesz! 🐈🐈🐱
Ti még mindig elhiszitek ezt az agynyomorító hírt? Elöszöl is, nekem megvan a My Talking Tom már 1 éve ,másodszor amit láttok képeket az interneten fotóshopal
túl sok hirdetés. mindent, amit csinálok .. szembe kell néznem a hirdetésekkel.